מניחים את נתח הסינטה על רשת המונחת על גבי תבנית. אפשר לשים בצל ותפוחי אדמה בתבנית, מתחת לרשת.
שלב 5
0 דקות
לשדרוג הטעם אפשר למרוח חרדל מסביב לנתח, לנעוץ 4-5 שיני שום בבשר ולקשט במספר ענפי רוזמרין (לא חובה. נתח טרי וטוב יוצא טעים גם בתיבול של מלח ופלפל בלבד).
שלב 6
15 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ל-15 דקות.
שלב 7
30 דקות
אחרי רבע שעה מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד כ-30 דקות.
שלב 8
20 דקות
מוציאים את נתח הבשר מהתנור ועוטפים בנייר אלומיניום בצורה רפויה. ממתינים 20 דקות.
שלב 9
0 דקות
פורסים ומגישים.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום של 220-250 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר כשעה לפני האפייה.
שלב 3
מתוך
9
ממליחים ומפלפלים את הנתח מכל צדדיו.
שלב 4
מתוך
9
מניחים את נתח הסינטה על רשת המונחת על גבי תבנית. אפשר לשים בצל ותפוחי אדמה בתבנית, מתחת לרשת.
שלב 5
מתוך
9
לשדרוג הטעם אפשר למרוח חרדל מסביב לנתח, לנעוץ 4-5 שיני שום בבשר ולקשט במספר ענפי רוזמרין (לא חובה. נתח טרי וטוב יוצא טעים גם בתיבול של מלח ופלפל בלבד).
שלב 6
מתוך
9
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ל-15 דקות.
שלב 7
מתוך
9
אחרי רבע שעה מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד כ-30 דקות.
שלב 8
מתוך
9
מוציאים את נתח הבשר מהתנור ועוטפים בנייר אלומיניום בצורה רפויה. ממתינים 20 דקות.
שלב 9
מתוך
9
פורסים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1