המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220-250 מעלות.
מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר כשעה לפני האפייה.
ממליחים ומפלפלים את הנתח מכל צדדיו.
מניחים את נתח הסינטה על רשת המונחת על גבי תבנית. אפשר לשים בצל ותפוחי אדמה בתבנית, מתחת לרשת.
לשדרוג הטעם אפשר למרוח חרדל מסביב לנתח, לנעוץ 4-5 שיני שום בבשר ולקשט במספר ענפי רוזמרין (לא חובה. נתח טרי וטוב יוצא טעים גם בתיבול של מלח ופלפל בלבד).
מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה ל-15 דקות.
אחרי רבע שעה מורידים את החום ל-180 מעלות וצולים עוד כ-30 דקות.
מוציאים את נתח הבשר מהתנור ועוטפים בנייר אלומיניום בצורה רפויה. ממתינים 20 דקות.
פורסים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1