המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בקערית את כל המרכיבים, למעט הסלמון, ומערבבים היטב לרוטב אחיד.
משרים את הנתח ברוטב כשעה.
מסדרים את הנתח, עם הרוטב, בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, כך שהחלק של העור יהיה כלפי מטה.
אופים בחום של 190 מעלות כ– 15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0