שמים את כל החומרים חוץ מהמלח והפלפל בקערה ומניחים במקרר למינימום חצי שעה ומקסימום שעתיים. הופכים את הנתח פעם או פעמיים במהלך ההשריה.
שלב 2
0 דקות
מוציאים מהמשרה ומניחים על המנגל לחמש דקות. הופכים וצולים עוד חמש דקות (אם מכינים את הנתח בתנור ביתי, מחממים את הגריל למקסימום ומניחים את הנתח על מחבת פסים שיכולה להיכנס לתנור במרחק של כעשרה ס"מ מהגריל. צולים חמש דקות מכל צד).
שלב 3
0 דקות
בתום הצלייה מניחים לנתח לעמוד שבע דקות ורק אז פורסים לפרוסות דקות (ההמתנה הזו נותנת למיצים שבבשר להירגע. כך הם לא יברחו החוצה בעת הפריסה). עכשיו אפשר להוסיף מלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
מגישים עם לחם, חרדל וחמוצים.
שלב 1
מתוך
4
שמים את כל החומרים חוץ מהמלח והפלפל בקערה ומניחים במקרר למינימום חצי שעה ומקסימום שעתיים. הופכים את הנתח פעם או פעמיים במהלך ההשריה.
שלב 2
מתוך
4
מוציאים מהמשרה ומניחים על המנגל לחמש דקות. הופכים וצולים עוד חמש דקות (אם מכינים את הנתח בתנור ביתי, מחממים את הגריל למקסימום ומניחים את הנתח על מחבת פסים שיכולה להיכנס לתנור במרחק של כעשרה ס"מ מהגריל. צולים חמש דקות מכל צד).
שלב 3
מתוך
4
בתום הצלייה מניחים לנתח לעמוד שבע דקות ורק אז פורסים לפרוסות דקות (ההמתנה הזו נותנת למיצים שבבשר להירגע. כך הם לא יברחו החוצה בעת הפריסה). עכשיו אפשר להוסיף מלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
4
מגישים עם לחם, חרדל וחמוצים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0