המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל החומרים מלבד השום והרוזמרין ומעסים את הבשר מכל הצדדים. מניחים ל-60 דקות במקרר.
מוציאים את הבשר, מניחים על יריעת רדיד אלומיניום גדולה, כאשר הצד עם השומן הדק כלפי מעלה ומפזרים עליו את כל שיני השום וגבעולי הרוזמרין. אורזים היטב ב-2 יריעות רדיד אלומיניום.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.
מנמיכים ל-100 מעלות וממשיכים לאפות כ-210 דקות.
מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח מעט. פותחים את רדיד האלומיניום מלמעלה ומגישים באמצעות מלקחיים וסכין.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0