מערבבים היטב את כל החומרים מלבד השום והרוזמרין ומעסים את הבשר מכל הצדדים. מניחים ל-60 דקות במקרר.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבשר, מניחים על יריעת רדיד אלומיניום גדולה, כאשר הצד עם השומן הדק כלפי מעלה ומפזרים עליו את כל שיני השום וגבעולי הרוזמרין. אורזים היטב ב-2 יריעות רדיד אלומיניום.
שלב 3
30 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.
שלב 4
210 דקות
מנמיכים ל-100 מעלות וממשיכים לאפות כ-210 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח מעט. פותחים את רדיד האלומיניום מלמעלה ומגישים באמצעות מלקחיים וסכין.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים היטב את כל החומרים מלבד השום והרוזמרין ומעסים את הבשר מכל הצדדים. מניחים ל-60 דקות במקרר.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים את הבשר, מניחים על יריעת רדיד אלומיניום גדולה, כאשר הצד עם השומן הדק כלפי מעלה ומפזרים עליו את כל שיני השום וגבעולי הרוזמרין. אורזים היטב ב-2 יריעות רדיד אלומיניום.
שלב 3
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים במשך כ-30 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מנמיכים ל-100 מעלות וממשיכים לאפות כ-210 דקות.
שלב 5
מתוך
5
מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח מעט. פותחים את רדיד האלומיניום מלמעלה ומגישים באמצעות מלקחיים וסכין.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0