המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את קוביות החצילים בשמן עמוק ומניחים בצלחת על נייר סופג.
מרכיבים את הסביח בצלחת. מניחים את החצילים, את הביצים הרכות, פרוסות לרבעים, מתבלים במלח ופלפל.
מזלפים מעל טחינה, בכמות שאוהבים, מפזרים פטרוזיליה ובצל.
אם רוצים מנה חריפה אפשר לשים פלפל חריף פרוס, רוטב עגבניות חריף, סחוג וכו'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0