המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
את הסלומון שוטפים היטב ומנקים מהעור. קוצצים לקוביות קטנטנות ומכניסים לקערה (עדיף נירוסטה).
מגרדים את הצנוניות לקערה ואת האבוקדו חותכים לקוביות קטנטנות.
את הזרעי חמנייה מכניסים כמו שהם לקערה.
את הכוסבר קוצצים גס ומוסיפים לקערה. מוסיפים את הלימון, סויה, פלפל והצ'ילי ומערבבים את הכל היטב.
נותנים לכל הטעמים להספג כ-3 דקות.
מסדרים בצלחת הגשה מרכזית. מטפטפים את הסילאן מסביב לדג - לא עליו ובוזקים שמן זית על הדג. לסיום מפזרים מלח גס.
מומלץ להגיש עם טוסטים קטנים או לחם חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0