המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום בינוני כ-180 מעלות
מערבבים את כל החומרים יחד לעיסה אחידה
מעבירים לתבית עגולה קוטר 24-26 ס"מ ומשומנת, אופים כ- 30 דקות עד לקבלת גוון זהוב. או עד שקיסם יוצא יבש.
מרתיחים את הסוכר והמים עד להמסת הסוכר ורתיחה מכבים את האש ומוסיפים את הרום.
מקציפים את השמנת המתוקה. מוסיפים את הסוכר לסירוגין.
לאחר האפיה, מוציאים את העוגה למגש עם שוליים מוגבהים מעט, כדי שהרוטב לא יישפך.
כשהעוגה מעט מתקררת, חותכים מעט מהכיפה העליונה ושומרים בצד.
יוצקים מעל את הסירופ. רצוי שהעוגה עדיין תהיה חמימה לספיגה טובה יותר. יוצקים מעט גם על הכיפה.
כשהעוגה קרה, מסדרים את קרם הקצפת מעל לעוגה ומניחים מעל את הכיפה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0