המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
תערובת 1: לערבל במערבל חשמלי עד קבלת תערובת קרמית.
תערובת 2: לערבב ולהוסיף לתערובת
להכין בצק רך וחלק. אם הבצק דביק להוסיף מעט קמח.
להכין גלילים בצורת סהרונים ולהניח בתבנית עם נייר אפיה במרחק זה מזה.
לאפות 15 דקות בחום בינוני או עד קבלת צבע זהוב.
ציפוי: להמיס את השוקולד על אדים או במיקרו.
לטבול מחצית מכל סהרון בשוקולד , ולהניח ליבוש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0