המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את האורז במים קרים למשך שעה, ומסננים.
מרתיחים סיר עם מים, מוסיפים אורז ומבשלים 15 דקות, ומסננים.
מבשלים בסיר קטן חלב וסוכר עד רתיחה והמסת הסוכר.
מסירים את קרום חלב ומצננים עד שהחלב פושר.
מחממים תנור ל-170.
בקערה בינונית טורפים ביצה ומוזגים לתוכה, תוך כדי טריפה, את תערובת החלב.
מערבבים את האורז המבושל עם צימוקים, גרידת לימון וקינמון ומחלקים באופן שווה בקעריות אישיות חסינות חום.
מוזגים מעל האורז את תערובת החלב עד לשפת הכלי. מניחים מקל קינמון ואופים 20 דקות.
מוציאים מהתנור ומעבירים לתוכנית גריל. מפזרים מעל סוכר חום וקינמון, מכניסים לתנור בשנית, הפעם לחלק העליון בתנור ומקרמלים שלוש דקות. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0