המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הסלמון והשעועית.
מוסיפים את הסלמון והשעועית ועוטפים בהם טוב את הרוטב.
פותחים נייר אפייה ומניחים את קוביות הסלמון והשעועית המתובלים. סוגרים לסוכריה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כ-25 דקות – זהירות מאפיית יתר! כאופציה פיקנטית ניתן להוסיף מעט פלפל צ'ילי חריף חתוך (לא חובה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0