המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את המצרכים במעבד מזון, ומניחים למנוחה כחצי שעה.
מחממים שמן עמוק, שמים את הבצק בשק זילוף ומזלפים מעט בצק אל השמן הרותח, ואז חותכים עם מספריים. כך ממשיכים עד שפני השמן מלאים בסופגניות.
מטגנים עד להשחמה, מוציאים לתוך מסננת, מזלפים פנימה עוד נגלה וכן הלאה עד תום הבצק.
מפזרים מעל את הסוכר, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0