המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל מרכיבי הבלילה, ויוצקים לתבנית מאפינס משומנת בתרסיס שמן בטעם חמאה עד 2/3 מהגובה.
על התערובת שמים כפית ריבה משובחת, ומכסים את התבנית ביתרת תערובת הגבינה.
אופים כ-30 דקות בחום בינוני עד שמזהיב.
מקררים מעט ומחלצים מהתבנית.
מורחים בחמאה מומסת, ומגלגלים בסוכר מעורב בקינמון. ניתן להקפיא. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0