המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
יש לערבב את כל החומרים בקערה לבלילה אחידה.
בנפרד יש לחמם שמן עמוק בסיר רחב.
לוקחים כף גדושה מהתערובת ובעזרת כף נוספת, מחליקים אותה לתוך השמן.
מטגנים את הסופגניה משני צדדיה, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג.
ממלאים את הסופגנייה בריבה בעזרת המזרק וזורים אבקת סוכר מלמעלה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0