המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל חומרי הבצק, עד לקבלת בצק אחיד.
מורחים שמן על הבצק, ונותנים לו לתפוח.
מרדדים בצק עובי 1 ס"מ. קורצים עיגולים ומתפיחים פעם נוספת.
מחממים שמן ומטגנים משני הצדדים, עד להזהבה יפה. ממלאים בכל מילוי לבחירתכם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0