שמים בקערה את קמח הטמפורה ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את הסויה.
מוסיפים את מי הסודה וטורפים עד לקבל בלילה סמיכה קצת יותר מטחינה.
מערבבים את העוף הקערה.
שלב 3
5 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק.
שלב 4
5 דקות
לוקחים כל עוף טבול בבלילה ומטגנים היטב עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים.
מעבירים לרשת טפטוף.
מסדרים על צלחת ומזלפים קטשופ.
שלב 1
מתוך
4
חותכים כל פילה עוף ל-3 חלקים שווים.
שלב 2
מתוך
4
שמים בקערה את קמח הטמפורה ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את הסויה.
מוסיפים את מי הסודה וטורפים עד לקבל בלילה סמיכה קצת יותר מטחינה.
מערבבים את העוף הקערה.
שלב 3
מתוך
4
מחממים שמן לטיגון עמוק.
שלב 4
מתוך
4
לוקחים כל עוף טבול בבלילה ומטגנים היטב עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים.
מעבירים לרשת טפטוף.
מסדרים על צלחת ומזלפים קטשופ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0