שמים בקערה את קמח הטמפורה ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את הסויה.
מוסיפים את מי הסודה וטורפים עד לקבל בלילה סמיכה קצת יותר מטחינה.
מערבבים את העוף הקערה.
שלב 3
5 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק.
שלב 4
5 דקות
לוקחים כל עוף טבול בבלילה ומטגנים היטב עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים.
מעבירים לרשת טפטוף.
מסדרים על צלחת ומזלפים קטשופ.
שלב 1
מתוך
4
חותכים כל פילה עוף ל-3 חלקים שווים.
שלב 2
מתוך
4
שמים בקערה את קמח הטמפורה ופלפל שחור ומערבבים.
מוסיפים את הסויה.
מוסיפים את מי הסודה וטורפים עד לקבל בלילה סמיכה קצת יותר מטחינה.
מערבבים את העוף הקערה.
שלב 3
מתוך
4
מחממים שמן לטיגון עמוק.
שלב 4
מתוך
4
לוקחים כל עוף טבול בבלילה ומטגנים היטב עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים.
מעבירים לרשת טפטוף.
מסדרים על צלחת ומזלפים קטשופ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
מ
מזל בוסקילה
מטורףףףףףף!!!!!! קובי מספר 1!!!!! מתכון מדוייק עפו על זה
הערות 1