המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים כל פילה עוף ל-3 חלקים שווים.
שמים בקערה את קמח הטמפורה ופלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את הסויה. מוסיפים את מי הסודה וטורפים עד לקבל בלילה סמיכה קצת יותר מטחינה. מערבבים את העוף הקערה.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
לוקחים כל עוף טבול בבלילה ומטגנים היטב עד הזהבה יפה מ-2 הצדדים. מעבירים לרשת טפטוף. מסדרים על צלחת ומזלפים קטשופ.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1