המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים את הריקוטה, ביצים, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים גרידת לימון, אבקת אפייה, קמח ומלח ומערבבים עד איחוד.
מחממים סיר עם שמן לטיגון. בעזרת כף (בצורה חופשית) מכניסים את הסופגניות לטיגון (לוודא שהשמן לא חם מדי, בערך 160מעלות).
מטגנים 5-6 דקות, עד לקבלת צבע זהוב ושזוף. מוציאים מהשמן ונותנים לסופגניות להתקרר.
להכנת הפודינג - מערבבים במיקסר חלב, שמנת מתוקה ופודינג מקרון פטל, עד לקבלת קרם יציב.
להרכבת הסופגניות - בעזרת סכין קטנה חותכים עיגול קטן ומוציאים את פנים הסופגנייה. שמים את הקרם בשקית זילוף ומזלפים את הפודינג לתוך הסופגנייה. מפזרים אבקת סוכר.
*אפשר גם לשים את הפודינג בקערה ולטבול כל סופגנייה בפודינג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0