בקערה מערבבים את הריקוטה, ביצים, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים גרידת לימון, אבקת אפייה, קמח ומלח ומערבבים עד איחוד.
שלב 2
5 דקות
מחממים סיר עם שמן לטיגון.
בעזרת כף (בצורה חופשית) מכניסים את הסופגניות לטיגון (לוודא שהשמן לא חם מדי, בערך 160מעלות).
שלב 3
6 דקות
מטגנים 5-6 דקות, עד לקבלת צבע זהוב ושזוף. מוציאים מהשמן ונותנים לסופגניות להתקרר.
שלב 4
5 דקות
להכנת הפודינג - מערבבים במיקסר חלב, שמנת מתוקה ופודינג מקרון פטל, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
2 דקות
להרכבת הסופגניות - בעזרת סכין קטנה חותכים עיגול קטן ומוציאים את פנים הסופגנייה.
שמים את הקרם בשקית זילוף ומזלפים את הפודינג לתוך הסופגנייה.
מפזרים אבקת סוכר.
שלב 6
1 דקות
*אפשר גם לשים את הפודינג בקערה ולטבול כל סופגנייה בפודינג.
שלב 1
מתוך
6
בקערה מערבבים את הריקוטה, ביצים, סוכר ותמצית וניל. מוסיפים גרידת לימון, אבקת אפייה, קמח ומלח ומערבבים עד איחוד.
שלב 2
מתוך
6
מחממים סיר עם שמן לטיגון.
בעזרת כף (בצורה חופשית) מכניסים את הסופגניות לטיגון (לוודא שהשמן לא חם מדי, בערך 160מעלות).
שלב 3
מתוך
6
מטגנים 5-6 דקות, עד לקבלת צבע זהוב ושזוף. מוציאים מהשמן ונותנים לסופגניות להתקרר.
שלב 4
מתוך
6
להכנת הפודינג - מערבבים במיקסר חלב, שמנת מתוקה ופודינג מקרון פטל, עד לקבלת קרם יציב.
שלב 5
מתוך
6
להרכבת הסופגניות - בעזרת סכין קטנה חותכים עיגול קטן ומוציאים את פנים הסופגנייה.
שמים את הקרם בשקית זילוף ומזלפים את הפודינג לתוך הסופגנייה.
מפזרים אבקת סוכר.
שלב 6
מתוך
6
*אפשר גם לשים את הפודינג בקערה ולטבול כל סופגנייה בפודינג.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0