המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים במיקסר, עם וו לישה את הקמח, שמרים, סוכר וחלב (ניתן להמיר את החלב במים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מוסיפים את הביצים ומלח ולשים במשך 7 דקות במהירות בינונית-איטית.
מוסיפים את החמאה בהדרגה תוך כדי לישה עד קבלת בצק חלק ואחיד ללא בליטות.
מוציאים את הבצק ועוטפים בניילון נצמד מקומח למשך 90 דקות בטמפרטורת החדר, עד הכפלת נפח הבצק.
מוציאים את האוויר מהבצק ומכסים שנית בניילון ומכניסים למקרר למשך כ-120 דקות.
מחלקים את הבצק ל-40 יחידות של 35 גרם כל אחת ומגלגלים לכדורים. מתפיחים עד הכפלת הנפח בטמפרטורת החדר.
מחממים שמן בוטנים, חמניות או כותנה.
מטגנים כך שראשית מכניסים את החלק שקיבל "קליפה" לשמן והופכים לאחר כ-3 דקות למשך 3 דקות נוספות.
ממלאים בעזרת שק זילוף בריבת משמש, ריבת חלב, פובידל, רוזמרי או ריבה מעורבת.
בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0