המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים במיקסר את החלבונים ואבקת סוכר עד לקבלת קצף אחיד ולא קשה.
בקערה נפרדת מערבבים את המסקרפונה, סוכר, רום והביצים עד לקבלת מסה אחידה. מוסיפים למסה את הקמח והערמונים ומערבבים שוב.
מאחדים בין שתי המסות ומקפלים אותן יחד עד לקבלת מסה אחידה.
מעבירים את המסות לצלוחיות אישיות משומנות חסינות אש ואופים כ-10 דקות בחום של 200 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0