המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-230 מעלות.
ממיסים חמאה ושוקולד בקערה במיקרוגל, או בבאן מארי.
מקציפים בקערת מיקסר את הביצים, החלמונים והסוכר, עד לקבלת קציפה בהירה ואוורירית.
מוסיפים לקציפה את תערובת השוקולד המומס, ומקפלים עד לאחידות.
מוסיפים את השקדים הטחונים, ומקפלים לתערובת אחידה.
משמנים את התבניות האישיות בחמאה, יוצקים את הבלילה ואופים כ-10 דקות.
העוגות תהיינה מוכנות, רק כאשר מכניסים קיסם לעוגה והקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים. חשוב מאוד להיזהר מאפיית יתר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0