המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל180 מעלות.
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה גדולה.
מוסיפים את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ובוחשים היטב.
מוסיפים את הקמח לתערובת ובוחשים עד שלא רואים את הקמח. ככל שמערבבים פחות, כך הסופלה יוצא יותר טעים.
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס משומנות (עדיף תבניות אישיות מסיליקון).
מכניסים לתנור ל-9 דקות בלבד (שלב זה קריטי מאוד. דקה יותר מידי וזה סתם יהיה עוגה רגילה)
מוציאים את הסופלות מהתנור, מסירים אותם בזהירות מהתבניות, ומפזרים מעט אבקת סוכר.
אם אתם רוצים שהמנה תיראה יותר מפוארת, אחרי שיצקתם לתבניות את התערובת, הכניסו גם 2 קוביות שוקולד לבן (להפתעה).
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0