המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
ממיסים מעל סיר קטן את השוקולד והחמאה עד להמסה מלאה.
מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ומערבלים. מוסיפים את הביצים ומערבלים כחצי דקה עד לקבלת מרקם אחיד.
מנפים את קמח המצה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבלים כחצי דקה נוספת.
יוצקים לתבניות או לנייר מאפינס ואופים כ-8 דקות.
שוטפים את עלי הנענע ומרתיחים עם השמנת המתוקה.
מצננים ומכניסים למקרר במשך לילה שלם.
מסננים את השמנת מעלי הנענע ומביאים שוב לרתיחה.
יוצקים על השוקולד המריר, ממתינים כשתי דקות, ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
מוסיפים את ליקר מונין המנטה, מערבבים ויוצקים מעל הסופלה החם ולצידו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0