המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בסיר על סיר ("בן-מארי"), מידי פעם מערבבים, עד המסה.
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב עד קבלת תערובת מבריקה ואחידה.
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביצה.
מערבבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לשוקולד המומס.
לשים לב להוסיף את קמח תפוחי האדמה לאט, מעט כל פעם ולבדוק סמיכות. המרקם צריך להיות אוורירי ולא כבד מדי. *ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור או קמח תירס באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מעבירים לתבנית שקעים משומנת עד ל- 3/4 גובה השקע.
אופים בחום של 200 מעלות 8-10 דקות עד שפנים הסופלה לא זז עם הזזת התבנית.
הסופלה צריך להיות חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0