ממסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בסיר על סיר ("בן-מארי"), מידי פעם מערבבים, עד המסה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב עד קבלת תערובת מבריקה ואחידה.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביצה.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לשוקולד המומס.
שלב 5
5 דקות
לשים לב להוסיף את קמח תפוחי האדמה לאט, מעט כל פעם ולבדוק סמיכות. המרקם צריך להיות אוורירי ולא כבד מדי.
*ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור או קמח תירס באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
0 דקות
מעבירים לתבנית שקעים משומנת עד ל- 3/4 גובה השקע.
שלב 7
0 דקות
אופים בחום של 200 מעלות 8-10 דקות עד שפנים הסופלה לא זז עם הזזת התבנית.
שלב 8
0 דקות
הסופלה צריך להיות חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות.
שלב 1
מתוך
8
ממסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל או בסיר על סיר ("בן-מארי"), מידי פעם מערבבים, עד המסה.
שלב 2
מתוך
8
מוסיפים את השמנת ומערבבים היטב עד קבלת תערובת מבריקה ואחידה.
שלב 3
מתוך
8
מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ומערבבים אחרי כל ביצה.
שלב 4
מתוך
8
מערבבים את כל שאר המרכיבים ומוסיפים לשוקולד המומס.
שלב 5
מתוך
8
לשים לב להוסיף את קמח תפוחי האדמה לאט, מעט כל פעם ולבדוק סמיכות. המרקם צריך להיות אוורירי ולא כבד מדי.
*ניתן להמיר את קמח תפוחי האדמה בקורנפלור או קמח תירס באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 6
מתוך
8
מעבירים לתבנית שקעים משומנת עד ל- 3/4 גובה השקע.
שלב 7
מתוך
8
אופים בחום של 200 מעלות 8-10 דקות עד שפנים הסופלה לא זז עם הזזת התבנית.
שלב 8
מתוך
8
הסופלה צריך להיות חם, נוזלי באמצע ואפוי בקצוות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0