המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר כפול (באן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.
מקפלים את החלמונים המוקצפים אל תוך תערובת השוקולד והקמח, ולאחר מכן גם את החלבונים.
משמנים את הכלים לסופלה בחמאה, מקמחים מעט ומנערים עודפי קמח. יוצקים מהתערובת עד לשלושת רבעי גובה הכלי.
מניחים את כלי הסופלה בתבנית אפייה, ובה מים חמים (המים ישמרו על טמפרטורת אפייה נכונה). אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד שהסופלה עולה והשכבה העליונה נסדקת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0