בסיר כפול (באן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
שלב 2
0 דקות
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.
שלב 3
0 דקות
מקפלים את החלמונים המוקצפים אל תוך תערובת השוקולד והקמח, ולאחר מכן גם את החלבונים.
שלב 4
0 דקות
משמנים את הכלים לסופלה בחמאה, מקמחים מעט ומנערים עודפי קמח. יוצקים מהתערובת עד לשלושת רבעי גובה הכלי.
שלב 5
0 דקות
מניחים את כלי הסופלה בתבנית אפייה, ובה מים חמים (המים ישמרו על טמפרטורת אפייה נכונה). אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד שהסופלה עולה והשכבה העליונה נסדקת.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
בסיר כפול (באן מארי) ממיסים את השוקולד עם החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים. בינתיים, מקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
שלב 2
מתוך
5
מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר, עד לקבלת קצף אוורירי ובהיר.
שלב 3
מתוך
5
מקפלים את החלמונים המוקצפים אל תוך תערובת השוקולד והקמח, ולאחר מכן גם את החלבונים.
שלב 4
מתוך
5
משמנים את הכלים לסופלה בחמאה, מקמחים מעט ומנערים עודפי קמח. יוצקים מהתערובת עד לשלושת רבעי גובה הכלי.
שלב 5
מתוך
5
מניחים את כלי הסופלה בתבנית אפייה, ובה מים חמים (המים ישמרו על טמפרטורת אפייה נכונה). אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות, עד שהסופלה עולה והשכבה העליונה נסדקת.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0