בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים.
שלב 3
0 דקות
שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר, את תערובת השוקולד ואת הקמח.
שלב 4
0 דקות
אחרי כל הוספה מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את המרכיב הבא רק כשהתערובת אחידה.
שלב 5
0 דקות
משמנים ומקמחים היטב את הקוקוטים, ועורכים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה ברווחים של כ-2.5 ס"מ. ממלאים כל קוקוט בתערובת כדי שלושה רבעים מגובהו. במרכז כל קוקוט מטביעים קוביית שוקולד.
שלב 6
15 דקות
אופים בתנור החם 10-15 דקות, עד שנוצר קרום סדוק אך המרכז עדיין רוטט.
שלב 7
0 דקות
מצננים מעט, הופכים את הקוקוטים ומשחררים את העוגות בעדינות רבה.
בבאן מארי (אפשר גם במיקרוגל בעוצמה נמוכה) ממסים את החמאה והשוקולד. טורפים לתערובת חלקה, ללא גושים.
שלב 3
מתוך
8
שמים במעבד מזון חלמונים וביצים, ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים את הסוכר, את תערובת השוקולד ואת הקמח.
שלב 4
מתוך
8
אחרי כל הוספה מפעילים את מעבד המזון ומוסיפים את המרכיב הבא רק כשהתערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
8
משמנים ומקמחים היטב את הקוקוטים, ועורכים אותם זה לצד זה על תבנית אפייה ברווחים של כ-2.5 ס"מ. ממלאים כל קוקוט בתערובת כדי שלושה רבעים מגובהו. במרכז כל קוקוט מטביעים קוביית שוקולד.
שלב 6
מתוך
8
אופים בתנור החם 10-15 דקות, עד שנוצר קרום סדוק אך המרכז עדיין רוטט.
שלב 7
מתוך
8
מצננים מעט, הופכים את הקוקוטים ומשחררים את העוגות בעדינות רבה.
הערות 0