משמנים תבנית בבקה בקוטר 24 ס"מ במרגרינה, ומפזרים מעט סוכר על דפנות התבנית.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר אדים, מוסיפים את השמן, מסירים מהלהבה ומערבבים. מוסיפים את החלמונים ועמילן התירס, מערבבים ומצננים מעט.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את החלבונים עם מלח, סוכר וסוכר וניל, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 5
0 דקות
בתנועות קיפול רחבות מבליעים את הקצף בקרם השוקולד.
שלב 6
35 דקות
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים בחום בינוני-נמוך ב-160 מעלות, כ-35 דקות.
שלב 7
0 דקות
מנפים על העוגה מעט אבקת סוכר, ובהגשה מניחים ליד פרוסת עוגה, כפית ומזלג בהצלבה, ועליהם מנפים מעט קקאו. מרימים בזהירות את הכפית והמזלג ומתקבל עיטור קקאו. אפשר להגיש עם כדור גלידת וניל.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לטמפרטורה של 160 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
משמנים תבנית בבקה בקוטר 24 ס"מ במרגרינה, ומפזרים מעט סוכר על דפנות התבנית.
שלב 3
מתוך
7
ממיסים את השוקולד והחמאה בקערה מעל סיר אדים, מוסיפים את השמן, מסירים מהלהבה ומערבבים. מוסיפים את החלמונים ועמילן התירס, מערבבים ומצננים מעט.
שלב 4
מתוך
7
מקציפים את החלבונים עם מלח, סוכר וסוכר וניל, עד לקבלת קצף יציב.
שלב 5
מתוך
7
בתנועות קיפול רחבות מבליעים את הקצף בקרם השוקולד.
שלב 6
מתוך
7
יוצקים את העיסה לתבנית ואופים בחום בינוני-נמוך ב-160 מעלות, כ-35 דקות.
שלב 7
מתוך
7
מנפים על העוגה מעט אבקת סוכר, ובהגשה מניחים ליד פרוסת עוגה, כפית ומזלג בהצלבה, ועליהם מנפים מעט קקאו. מרימים בזהירות את הכפית והמזלג ומתקבל עיטור קקאו. אפשר להגיש עם כדור גלידת וניל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0