המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את תפוחי האדמה לצ'יפס.
לתבל את העוף בתבלינים ולטגן היטב. אפשר במחבת שטוגן בה הצ'יפס.
לסדר את העוף בתחתית הסיר ומעל את הצ'יפס. לכסות את הסיר ולבשל על אש קטנה עד אשר העוף מפריש רוטב.
לערבב בכלי את רסק העגבניות, תבלינים ומים ולהוסיף לסיר. להוסיף מים עד גובה העוף, על מנת שתפוחי האדמה יתבשלו על אדים.
לנענע מדי פעם בעדינות את הסיר, כדי שהרוטב ירטיב מעט את הצ'יפס.
להמשיך לבשל על אש נמוכה ומכוסה, עד אשר תפוחי האדמה חומים והעוף מבושל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0