המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של 2 ס"מ.
מנקים את העוף מנוצות, מניחים בקערה, ממליחים במלח גס ומניחים בצד ל-15 דקות.
מחממים סיר עם שמן עמוק, מטגנים את תפוחי האדמה עד לקבלת צבע חום-זהוב, מסננים ומניחים בצד.
בסיר עבה שמים שליש כוס שמן, ומטגנים את העוף עד לקבלת צבע זהוב מכל הצדדים.
כשהעוף מוכן מוסיפים את תפוחי האדמה, כוס מים רותחים (חשוב מאוד שהמים יהיו רותחים), מניחים את חצאי ראש השום בסיר, מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים בסיר סגור כ-60 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0