המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקפיאים את כל הפירות לחצי הקפאה, בערך ל-120 דקות.
ממיסים בסיר על אש נמוכה את הסוכר עם מיץ השזיפים והתפוזים, לא להביא לרתיחה, מצננים ומכניסים למקרר ל-30 דק'.
למעבד מזון מכניסים את המיץ שעירבבנו עם הסוכר ומוסיפים את הג'ינג'ר, הרום, הלימון וחצי מכמות הפירות וטוחנים עד למרקם קטיפתי.
מעבירים הכל לקערה גדולה, מכניסים את שאר הפירות ומערבבים היטב. מעבירים את הסורבה לתבנית עגולה מסיליקון או כל תבנית הגשה שאוהבים, מכסים ומקפיאים.
לאחר הקפאה של 120 דקות הסורבה מוכן להגשה. טעים טעים ומרענן.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0