המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבדים את כל החומרים למחית אחידה במעבד מזון או בבלנדר.
יוצקים לתבנית שטוחה ומכסים. מכניסים למקפיא עד שהתערובת קפואה, שעתיים לפחות.
מחזירים את התערובת הקפואה למעבד או לבלנדר ומעבדים שוב עד שמתקבלת תערובת רכה.
מעבירים לכלי הגשה או כלים אישיים ומכניסים שוב למקפיא עד להגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0