המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים קערת מים קטנה, וטובלים בה את הידיים כל כמה דקות.
פורסים את העלה מעל מחצלת סושי.
מניחים אורז כסנטימטר מהגבולות - לא אמורים לראות את העלה איפה שיש אורז.
מוסיפים לפי הטעם את המצרכים הנבחרים: מלפפון, עגבנייה, טונה(אפשר להמיר ב1 פילה סלמון. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
מגלגלים את העלה יחד עם מחצלת הסושי, ומהדקים היטב לגליל.
מסירים את המחצלת ופורסים בעזרת סכין גדולה לעיגולים.
מגישים לצד רוטב סויה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0