קולפים את הארטישוקים הירושלמיים, ומבשלים במי מלח עד שהם מתרככים. מסננים ושומרים את מי הבישול.
שלב 2
0 דקות
מעבדים במעבד מזון ידני את הארטישוקים, תוך יציקת מעט מי בישול עד לקבלת מחית אוורירית ונעימה.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את המחית למחבת ומבשלים להבה גבוהה במשך כ-3 דקות, תוך ערבוב. מתבלים במלח ופלפל לבן.
שלב 4
0 דקות
מושחים את רצועות ירקות השורש בשמן זית.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את רצועות הגזרים למחבת כבדה וצורבים במשך כ-8 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את רצועות שורש הפטרוזיליה והשעועית הירוקה למחבת כבדה, וצורבים במשך כ-5 דקות.
שלב 7
0 דקות
מושחים את סטייק החזה עוף בשמן זית מכל צדדיו. מוסיפים למחבת פסים עם מעט שמן חם מאוד, וצורבים משני הצדדים. זורים מלח ופלפל שחור גרוס.
שלב 8
0 דקות
הרכבת המנה: מושחים על הצלחת את קרם הארטישוק. מעל מפזרים את ירקות השורש ומעל מניחים את סטייק חזה העוף. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מעטרים עם גבעול פטרוזיליה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
קולפים את הארטישוקים הירושלמיים, ומבשלים במי מלח עד שהם מתרככים. מסננים ושומרים את מי הבישול.
שלב 2
מתוך
8
מעבדים במעבד מזון ידני את הארטישוקים, תוך יציקת מעט מי בישול עד לקבלת מחית אוורירית ונעימה.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים את המחית למחבת ומבשלים להבה גבוהה במשך כ-3 דקות, תוך ערבוב. מתבלים במלח ופלפל לבן.
שלב 4
מתוך
8
מושחים את רצועות ירקות השורש בשמן זית.
שלב 5
מתוך
8
מוסיפים את רצועות הגזרים למחבת כבדה וצורבים במשך כ-8 דקות.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים את רצועות שורש הפטרוזיליה והשעועית הירוקה למחבת כבדה, וצורבים במשך כ-5 דקות.
שלב 7
מתוך
8
מושחים את סטייק החזה עוף בשמן זית מכל צדדיו. מוסיפים למחבת פסים עם מעט שמן חם מאוד, וצורבים משני הצדדים. זורים מלח ופלפל שחור גרוס.
שלב 8
מתוך
8
הרכבת המנה: מושחים על הצלחת את קרם הארטישוק. מעל מפזרים את ירקות השורש ומעל מניחים את סטייק חזה העוף. מתבלים במלח ופלפל גרוס. מעטרים עם גבעול פטרוזיליה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0