המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את המחבת על הלהבה הגדולה. מחממים כמה דקות ומורחים במעט שמן זית. רק כשהשמן מתחיל לעשן, אנחנו יודעים שהיא חמה מספיק.
ממליחים ומפלפלים את הבשר. מניחים את הסטייקים על המחבת. לא מועכים, לא לוחצים, לא מסובבים, בקיצור - לא נוגעים! מניחים לו להיטגן כ-4 דקות. מציצים מלמטה לראות אם הוא שחום וצרוב כראוי. הופכים וממשיכים לטגן באותה צורה.
הכנת תפוחי האדמה: מערבבים בתבנית צלייה את כל החומרים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, ל-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0