מניחים את המחבת על הלהבה הגדולה. מחממים כמה דקות ומורחים במעט שמן זית. רק כשהשמן מתחיל לעשן, אנחנו יודעים שהיא חמה מספיק.
שלב 2
4 דקות
ממליחים ומפלפלים את הבשר. מניחים את הסטייקים על המחבת. לא מועכים, לא לוחצים, לא מסובבים, בקיצור - לא נוגעים! מניחים לו להיטגן כ-4 דקות. מציצים מלמטה לראות אם הוא שחום וצרוב כראוי. הופכים וממשיכים לטגן באותה צורה.
שלב 3
40 דקות
הכנת תפוחי האדמה: מערבבים בתבנית צלייה את כל החומרים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, ל-40 דקות.
שלב 1
מתוך
3
מניחים את המחבת על הלהבה הגדולה. מחממים כמה דקות ומורחים במעט שמן זית. רק כשהשמן מתחיל לעשן, אנחנו יודעים שהיא חמה מספיק.
שלב 2
מתוך
3
ממליחים ומפלפלים את הבשר. מניחים את הסטייקים על המחבת. לא מועכים, לא לוחצים, לא מסובבים, בקיצור - לא נוגעים! מניחים לו להיטגן כ-4 דקות. מציצים מלמטה לראות אם הוא שחום וצרוב כראוי. הופכים וממשיכים לטגן באותה צורה.
שלב 3
מתוך
3
הכנת תפוחי האדמה: מערבבים בתבנית צלייה את כל החומרים. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, ל-40 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0