מכינים מרינדה של שמן זית, שום קצוץ, ופלפל שחור וטובלים את הסטייקים במרינדה. מכינים חתיכות נייר כסף גדול כמספר הסטייקים ומניחים במרכז כל נייר כסף סטייק אחד.
שלב 2
0 דקות
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד להשחמה קלה, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כמה דקות, להוסיף כף סילאן או דבש, רוטב סויה מלח ופלפל שחור.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים כף או שתיים מהמוקפץ לכל סטייק עין, עוטפים בנייר כסף, מחוררים את נייר הכסף במזלג כדי שהנוזלים יתאדו.
שלב 4
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה, כ-20 דקות, או לפי מידת הצלייה המועדפת עליכם.
שלב 1
מתוך
4
מכינים מרינדה של שמן זית, שום קצוץ, ופלפל שחור וטובלים את הסטייקים במרינדה. מכינים חתיכות נייר כסף גדול כמספר הסטייקים ומניחים במרכז כל נייר כסף סטייק אחד.
שלב 2
מתוך
4
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד להשחמה קלה, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כמה דקות, להוסיף כף סילאן או דבש, רוטב סויה מלח ופלפל שחור.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים כף או שתיים מהמוקפץ לכל סטייק עין, עוטפים בנייר כסף, מחוררים את נייר הכסף במזלג כדי שהנוזלים יתאדו.
שלב 4
מתוך
4
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה, כ-20 דקות, או לפי מידת הצלייה המועדפת עליכם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0