המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים מרינדה של שמן זית, שום קצוץ, ופלפל שחור וטובלים את הסטייקים במרינדה. מכינים חתיכות נייר כסף גדול כמספר הסטייקים ומניחים במרכז כל נייר כסף סטייק אחד.
מטגנים את הבצל והשום בשמן זית עד להשחמה קלה, מוסיפים את הירקות ומקפיצים כמה דקות, להוסיף כף סילאן או דבש, רוטב סויה מלח ופלפל שחור.
מוסיפים כף או שתיים מהמוקפץ לכל סטייק עין, עוטפים בנייר כסף, מחוררים את נייר הכסף במזלג כדי שהנוזלים יתאדו.
אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה, כ-20 דקות, או לפי מידת הצלייה המועדפת עליכם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0