מנקים את הבשר מכל מיני שומנים לבנים מיותרים וגידים (אם יש), אם זו שווארמה, חותכים לפי הגודל הרצוי. ניתן להשתמש גם בקילו סטייק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את כל המצרכים בקערה ומעסים את העוף היטב, רצוי להשאיר מכוסה במקרר לכמה שעות, עדיף לילה שלם.
שלב 3
0 דקות
את השווארמה משפדים ומכינים על האש, או במחבת פסים, את הפרגיות אפשר להכין על האש או במחבת טפלון.
שלב 1
מתוך
3
מנקים את הבשר מכל מיני שומנים לבנים מיותרים וגידים (אם יש), אם זו שווארמה, חותכים לפי הגודל הרצוי. ניתן להשתמש גם בקילו סטייק עוף, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
3
מערבבים את כל המצרכים בקערה ומעסים את העוף היטב, רצוי להשאיר מכוסה במקרר לכמה שעות, עדיף לילה שלם.
שלב 3
מתוך
3
את השווארמה משפדים ומכינים על האש, או במחבת פסים, את הפרגיות אפשר להכין על האש או במחבת טפלון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0