המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך כ-3 דקות, מוציאים ומסננים.
מקפיצים את הירקות על מחבת עם שמן זית, חומץ בלסמי, וסוכר חום. ממליחים ומפלפלים, להקפיץ במשך כ-3 דקות, עד שהירקות מתרככים.
מערבבים את כל החומרי המישרה ומניחים את העוף להשרייה במשך 6 שעות לפחות.
מחממים מחבת פסים כבדה עם מעט שמן, וצורבים את הפרגיות משני הצדדים.
מחממים את שאר המשרה ויוצקים על הפרגיות המוכנות.
מניחים בצלחת 2 רבעים של גזר וזוקיני, מניחים מעל את סטייק הפרגית, ולצידם את 2 רבעי תפוחי האדמה, רבע בצל ו-2 פרחי ברוקולי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0