המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית - סלמון, עשבי תיבול, פלפל צ'ילי, רוטב איולי דיפ אנד ספרד ומלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מערבבים בקערה קטנה את הקמח והמים, ליצירת "דבק" לסגירת הסיגרים.
חוצים כל עלה סיגר לשניים.
מניחים לאורך מחצית הסיגר כ-2 כפות מהמלית ומברישים את השוליים ב"דבק".
מקפלים מימין ומשמאל את שולי העלה על המלית ומגלגלים לסיגר.
חוזרים על הפעולה עם יתר העלים, מניחים במגש, עוטפים בניילון ומאחסנים במקרר לפחות כשעה ועד ליום להתייצבות.
מחממים את השמן בסיר לטיגון עמוק.
מטגנים את הסיגרים 5-6 דקות, עד להזהבה.
מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 16