המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מורחים את רוטב הפסטו, עגבניות מיובשות וחצילים (מלנזנה) בנדיבות על הטורטיות ומשאירים 3 ס"מ בקצה העלה ללא רוטב.
מפזרים שורה של גבינה מגוררת ומקפלים את שתי קצוות הטורטייה ואז מגלגלים לסיגר.
טובלים כל סיגר בביצה טרופה ואז בפירורי לחם ומטגנים עד לפריכות.
מערבבים בקערית את מרכיבי המטבל - יוגורט, צ'ילי גרוס, בצל ירוק ומיץ לימון, ומגישים ליד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0