המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת המלית: בקערת מיקסר במהירות גבוה מקציפים 200 גרם חמאה כדקה עד שהיא מבהירה.
מוסיפים את אבקת הסוכר וקמח השקדים ומערבבים במהירות בינונית כדקה נוספת.
מוסיפים את הביצים בהדרגה, כל פעם אחת עד שהן מתערבבות לגמרי.
מוסיפים את הפודינג וממשיכים לערבב עד שנוצר קרם אחיד.
מוסיפים מחית פיסטוק ומערבבים חצי דקה.
מעבירים למקרר עד לשימוש.
להכנת הסירופ: בסיר קטן מביאים לרתיחה מים וסוכר.
מרתיחים כדקה ומורידים מהאש.
מצננים בטמפרטורת החדר.
מחממים תנור לחום בינוני גבוה - 175 מעלות.
מברישים 2 עלי פילו במעט חמאה מומסת (100 גרם) ומניחים אותם אחד על השני.
מחלקים ל-6 או 4 מלבנים שווים (תלוי בגודל הדף).
מניחים בקצה הצר של כל מלבן כף גדושה של מילוי, לכל אורכו, ומגלגלים לגלילה סגורה לגמרי.
מעבירים לתבנית ומורחים שוב בחמאה.
ממשיכים עד שנגמר הבצק.
אופים כ-15 דקות או עד שהבצק מזהיב.
מצננים בטמפרטורת החדר.
מברישים את הסיגרים בסירופ הקר ממש ביציאה מהתנור. • הסיגרים נשמרים כיומיים במקרר או חודש במקפיא, מומלץ לחמם מעט לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 15