ליצור 8 חתכים לכל אורך הסינטה (ליצור "כיסים") לדחוף לכל חתך חצי שן שום, לפזר על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, לעסות היטב ולהניח מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.
שלב 2
0 דקות
לחמם היטב מחבת או סיר טפלון רחב, להוסיף 2 כפות שמן זית ולצרוב את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת, ולטגן 3 דק' מכל צד.
שלב 3
0 דקות
לחמם תנור לחום 200 מעלות, מניחים את רשת התנור באמצע, מתחת לרשת מניחים תבנית עם נייר אפייה וקצת מים (כדי שהנייר לא ישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 4
0 דקות
לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק, להוציא ולהניח בצד ל-20 דקות, לפרוס דק-דק.
שלב 5
0 דקות
אופן הכנה תפוחי האדמה: לרחוץ היטב את תפוחי האדמה, במידה ויש תפוחי אדמה גדולים, חוצים לשניים, מניחים בקערה, מוסיפים שום מגורד, פפריקה, פסטו, כפית מלח גס, פלפל גרוס, שמן זית ומים, ומערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים, מעבירים לתבנית אפייה של התנור, מרופדת ב-2 דפי נייר אפייה, מפזרים עוד 1/2 כפית מלח גס, אופים באמצע התנור בחום 200 מעלות, כ-20 דקות.
שלב 6
0 דקות
לאחר מכן מורידים ל-180 מעלות לעוד 15 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים ומוכנים, מגישים חם.
שלב 1
מתוך
6
ליצור 8 חתכים לכל אורך הסינטה (ליצור "כיסים") לדחוף לכל חתך חצי שן שום, לפזר על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, לעסות היטב ולהניח מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.
שלב 2
מתוך
6
לחמם היטב מחבת או סיר טפלון רחב, להוסיף 2 כפות שמן זית ולצרוב את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת, ולטגן 3 דק' מכל צד.
שלב 3
מתוך
6
לחמם תנור לחום 200 מעלות, מניחים את רשת התנור באמצע, מתחת לרשת מניחים תבנית עם נייר אפייה וקצת מים (כדי שהנייר לא ישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 4
מתוך
6
לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק, להוציא ולהניח בצד ל-20 דקות, לפרוס דק-דק.
שלב 5
מתוך
6
אופן הכנה תפוחי האדמה: לרחוץ היטב את תפוחי האדמה, במידה ויש תפוחי אדמה גדולים, חוצים לשניים, מניחים בקערה, מוסיפים שום מגורד, פפריקה, פסטו, כפית מלח גס, פלפל גרוס, שמן זית ומים, ומערבבים היטב עד שכל תפוחי האדמה מצופים, מעבירים לתבנית אפייה של התנור, מרופדת ב-2 דפי נייר אפייה, מפזרים עוד 1/2 כפית מלח גס, אופים באמצע התנור בחום 200 מעלות, כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
6
לאחר מכן מורידים ל-180 מעלות לעוד 15 דקות, או עד שתפוחי האדמה שחומים ומוכנים, מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
א
אנונימי
אליפות איזה ריח משגע יש כעת בבית זה הכי טעים שהכנתי אי פעם תודה על מתכון קל וברור
הערות 1