להכנת הרוטב, לערבב את כל המרכיבים לטעום ולשפר תיבול.
שלב 2
0 דקות
לשים את נתח הסינטה בקערה, ליצור שמונה חתכים לכל אורך הסינטה (ליצור "כיסים"), לדחוף לכל חתך חצי שן שום, לפזר על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, לעסות היטב ולהניח מכוסה בניילון במקרר כ-240 דקות.
שלב 3
0 דקות
על הגז לחמם היטב מחבת/ סיר טפלון רחב, להוסיף שתי כפות שמן זית להניח את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת. לטגן 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
שלב 4
0 דקות
לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשים את רשת התנור באמצע, מתחת לרשת לשים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף) על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 5
0 דקות
לאחר שצורבים את הנתח על הגז מעבירים את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות.
שלב 6
0 דקות
להוציא ולהניח בצד ל-20 דקות.
שלב 7
0 דקות
לפרוס דק דק להוסיף רוטב ולהתענג מכל ביס.
שלב 1
מתוך
7
להכנת הרוטב, לערבב את כל המרכיבים לטעום ולשפר תיבול.
שלב 2
מתוך
7
לשים את נתח הסינטה בקערה, ליצור שמונה חתכים לכל אורך הסינטה (ליצור "כיסים"), לדחוף לכל חתך חצי שן שום, לפזר על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, לעסות היטב ולהניח מכוסה בניילון במקרר כ-240 דקות.
שלב 3
מתוך
7
על הגז לחמם היטב מחבת/ סיר טפלון רחב, להוסיף שתי כפות שמן זית להניח את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת. לטגן 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
שלב 4
מתוך
7
לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשים את רשת התנור באמצע, מתחת לרשת לשים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף) על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 5
מתוך
7
לאחר שצורבים את הנתח על הגז מעבירים את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות.
שלב 6
מתוך
7
להוציא ולהניח בצד ל-20 דקות.
שלב 7
מתוך
7
לפרוס דק דק להוסיף רוטב ולהתענג מכל ביס.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0