המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הרוטב, לערבב את כל המרכיבים לטעום ולשפר תיבול.
לשים את נתח הסינטה בקערה, ליצור שמונה חתכים לכל אורך הסינטה (ליצור "כיסים"), לדחוף לכל חתך חצי שן שום, לפזר על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, לעסות היטב ולהניח מכוסה בניילון במקרר כ-240 דקות.
על הגז לחמם היטב מחבת/ סיר טפלון רחב, להוסיף שתי כפות שמן זית להניח את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת. לטגן 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
לחמם תנור לחום 200 מעלות, לשים את רשת התנור באמצע, מתחת לרשת לשים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף) על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
לאחר שצורבים את הנתח על הגז מעבירים את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות.
להוציא ולהניח בצד ל-20 דקות.
לפרוס דק דק להוסיף רוטב ולהתענג מכל ביס.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0