מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
0 דקות
שים את נתח הסינטה בקערה. יוצרים 8 חתכים לכל אורך הסינטה (יוצרים "כיסים") דוחפים לכל חתך חצי שן שום.
שלב 3
0 דקות
מפזרים על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, מעסים היטב ומניחים מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.
שלב 4
0 דקות
מחממים היטב על הגז מחבת/סיר טפלון רחב. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. שמים את רשת התנור באמצע. מתחת לרשת שמים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 6
0 דקות
לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק. מוציאים ומניחים בצד ל-20 דק. פורסים דק דק, מוסיפים רוטב ומתענגים על כל ביס.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את כל המרכיבים לרוטב, טועמים ומשפרים תיבול.
שלב 2
מתוך
6
שים את נתח הסינטה בקערה. יוצרים 8 חתכים לכל אורך הסינטה (יוצרים "כיסים") דוחפים לכל חתך חצי שן שום.
שלב 3
מתוך
6
מפזרים על הנתח את כל התבלינים כולל השמן, מעסים היטב ומניחים מכוסה בניילון במקרר כ-4 שעות.
שלב 4
מתוך
6
מחממים היטב על הגז מחבת/סיר טפלון רחב. מוסיפים 2 כפות שמן זית, מניחים את הסינטה (עם התבלינים) על המחבת ומטגנים 3 דקות מכל צד, עד שהסינטה משחימה.
שלב 5
מתוך
6
מחממים תנור לחום של 200 מעלות. שמים את רשת התנור באמצע. מתחת לרשת שמים תבנית עם נייר אפיה וקצת מים (כדי שהנייר לא יישרף), על מנת שיקלטו את כל נוזלי הסינטה.
שלב 6
מתוך
6
לאחר שצרבנו את הנתח על הגז, נעביר את הסינטה לצלייה על רשת התנור ל-20 דקות בדיוק. מוציאים ומניחים בצד ל-20 דק. פורסים דק דק, מוסיפים רוטב ומתענגים על כל ביס.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0