מערבבים בקערה בשר בקר עם בשר כבש, בצל, פטרוזיליה, מלח ופלפל או שאר התבלינים.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את התערובת בתבנית פיירקס בגודל 17x25 או מחבת שאפשר להכניס לתנור, ומשטחים על בסיס התבנית, בעובי של כ-1 ס"מ. משאירים שוליים של 1 ס"מ מסביב לבשר (בין הבשר לדופן התבנית).
שלב 4
15 דקות
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות.
שלב 5
0 דקות
מוציאים מהתנור ויוצקים בזהירות את השומן שהצטבר בשולי הבשר.
שלב 6
0 דקות
מדללים את הטחינה בחצי כוס מים (או יותר אם צריך, הטחינה צריכה להיות מאד נוזלית). מוסיפים לטחינה המדוללת לימון ומערבבים היטב. יוצקים על הבשר את הטחינה הנוזלית בנדיבות, כך שתכסה את כל הבשר.
שלב 7
4 דקות
מכניסים לתנור לעוד 3-4 דקות נוספות.
שלב 8
0 דקות
אפשר לקשט בפטרוזיליה טרייה קצוצה וצנוברים (לא לילדים קטנים).
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מערבבים בקערה בשר בקר עם בשר כבש, בצל, פטרוזיליה, מלח ופלפל או שאר התבלינים.
שלב 3
מתוך
8
מעבירים את התערובת בתבנית פיירקס בגודל 17x25 או מחבת שאפשר להכניס לתנור, ומשטחים על בסיס התבנית, בעובי של כ-1 ס"מ. משאירים שוליים של 1 ס"מ מסביב לבשר (בין הבשר לדופן התבנית).
שלב 4
מתוך
8
מכניסים לתנור ל-10-15 דקות.
שלב 5
מתוך
8
מוציאים מהתנור ויוצקים בזהירות את השומן שהצטבר בשולי הבשר.
שלב 6
מתוך
8
מדללים את הטחינה בחצי כוס מים (או יותר אם צריך, הטחינה צריכה להיות מאד נוזלית). מוסיפים לטחינה המדוללת לימון ומערבבים היטב. יוצקים על הבשר את הטחינה הנוזלית בנדיבות, כך שתכסה את כל הבשר.
שלב 7
מתוך
8
מכניסים לתנור לעוד 3-4 דקות נוספות.
שלב 8
מתוך
8
אפשר לקשט בפטרוזיליה טרייה קצוצה וצנוברים (לא לילדים קטנים).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0