המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את החצילים ומוציאים מהם את התוכן (משאירים מעט).
מטגנים יחד: בצל, שום ופטריות, מוסיפים את תוכן החצילים לצמצום ולבסוף את הבשר.
כשהתערובת מוכנה מתבלים באבקת מרק בצל אסם ובתערובת לתיבול קציצות, מלח ופלפל. מוסיפים 2-3 כפות פירורי לחם וביצה טרופה, מערבבים טוב-טוב.
ממלאים את סירות החצילים ומכניסים לתנור בחום 150 מעלות, ל-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0