המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את החצילים לאורך. מרוקנים את בשר החציל ואופים.
שמים ירקות במחבת ומאדים את הבצל, תוכן החצילים והפטריות ומערבבים. מאדים כ-5-10 דקות, או עד שהחצילים והפטריות מתכווצים, מזהיבים ומאבדים נוזלים. מורידים מהאש ומצננים.
מוסיפים תבלינים, גבינה בולגרית ושמיר, ומערבבים עד לקבלת תערובת מילוי אחידה.
ממלאים את סירות החציל, כך שנוצרת גבעה קטנה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
יוצקים מעל קטשופ, מפזרים אגוזים וגבינה צהובה.
מעבירים לתנור שחומם ל-180 מעלות, למשך כ-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0