מוציאים את תוכן סירות החצילים ומטגנים מעט עם הבצל. להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן. להוריד מהאש ולצנן.
שלב 3
10 דקות
להוסיף 2-3 עגבניות מרוסקות, גבינת קשקבל מגוררת, ביצים, כף חלב וכף פירורי לחם (ניתן להשתמש גם בפירורי אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
). לערבב לתערובת אחידה.
שלב 4
0 דקות
למלא את החצילים, לקשט למעלה עם רצועות גבינה צהובה. או פירורי לחם נוספים. מסדרים בתבנית, אפשר לרפד בנייר אפייה.
שלב 5
30 דקות
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-30 דקות.
שלב 1
מתוך
5
חוצים את החצילונים לשתי סירות.
שלב 2
מתוך
5
מוציאים את תוכן סירות החצילים ומטגנים מעט עם הבצל. להוסיף פטריות ולהמשיך לטגן. להוריד מהאש ולצנן.
שלב 3
מתוך
5
להוסיף 2-3 עגבניות מרוסקות, גבינת קשקבל מגוררת, ביצים, כף חלב וכף פירורי לחם (ניתן להשתמש גם בפירורי אגוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
). לערבב לתערובת אחידה.
שלב 4
מתוך
5
למלא את החצילים, לקשט למעלה עם רצועות גבינה צהובה. או פירורי לחם נוספים. מסדרים בתבנית, אפשר לרפד בנייר אפייה.
שלב 5
מתוך
5
אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-30 דקות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0