המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הסירות: חוצים את החצילים לאורכם ומרוקנים את תוכן החצילים כך שיווצרו סירות למילוי.
מורחים את פנים החצילים בשמן זית ומסדרים בתבנית אפייה.
מחממים תנור לחום בינוני של 180 מעלות.
אופים את החצילים כ-40 דקות עד שיתרככו, ואז מוציאים מהתנור.
הכנת המילוי: מחממים במחבת שמן זית, מוסיפים את כל הירקות פרט לעגבניות, ומטגנים כ-15 דקות עד שיתרככו.
בוחשים מדי פעם, מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, נענע, עגבניות מיובשות וזיתים.
מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דקות. מסירים מהאש.
מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות שעל האריזה, מערבבים עם תערובת הירקות, ממלאים את החצילים וזורים מעל את גבינת הפרמזן.
אופים בחום בינוני (180 מעלות) כ-20 דקות, או עד שהגבינה מזהיבה. מגישים חם עם סלט ירוק. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0