המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים קרמל חריף: בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל בהיר.
מסירים מהאש ומזליפים בזרם דק ואיטי את החומץ תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים את יתר המרכיבים למעט נתחי הסלמון והברוקולי, מחזירים לאש ומבשלים כ-20 דקות, עד לקבלת רוטב סמיך.
יוצרים מנייר פרגמנט 4 "סירות" על ידי קיפול לצורת סוכריה, ובתוך כל סירה מניחים פילה סלמון.
יוצקים לתוך כל סירה מעט מהקרמל החריף, ומוסיפים פרחי ברוקולי.
צולים בתנור כ-15 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0