המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים קרמל חריף: בסיר קטן על אש בינונית, ממיסים את הסוכר עד לקבלת קרמל בהיר.
מסירים מהאש ומזליפים בזרם דק ואיטי את החומץ תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים את יתר המרכיבים למעט נתחי הסלמון והברוקולי, מחזירים לאש ומבשלים כ-20 דקות, עד לקבלת רוטב סמיך.
יוצרים מנייר פרגמנט 4 "סירות" על ידי קיפול לצורת סוכריה, ובתוך כל סירה מניחים פילה סלמון.
יוצקים לתוך כל סירה מעט מהקרמל החריף, ומוסיפים פרחי ברוקולי.
צולים בתנור כ-15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0