הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
0 דקות
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
0 דקות
הכנת מלית הבשר: מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 4
0 דקות
הכנת הסירות: מחלקים את הבצק לעשרים - שלושים כדורים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורה אובאלית. שמים כפית גדושה מהמלית במרכז ומצמידים את הקצוות זה לזה לצורה של סירת קאנו.
שלב 5
0 דקות
מניחים להתפחה חלקית בתבנית אפייה משומנת.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהסירות מזהיבות. מצננים ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
הכנת הבצק: מניחים את כל החומרים היבשים מלבד המלח בקערת מיקסר. מערבבים עם וו לישה. מוסיפים את המים והשמן בהדרגה ומעבדים כעשר דקות עד לקבלת בצק רך ומבריק. מוסיפים את המלח ומעבדים דקה נוספת.
שלב 2
מתוך
6
מקמחים את הבצק ומכסים את הקערה בניילון נצמד ובמגבת להתפחה כשעה עד שעתיים עד להכפלת הנפח.
שלב 3
מתוך
6
הכנת מלית הבשר: מטגנים במחבת את הבצלים הקצוצים. מוסיפים בשר טחון ומפוררים עם מזלג. מתבלים בפלפל אנגלי ומלח ומבשלים עד שהבשר מוכר ומטוגן קלות. מסירים מהאש ומצננים.
שלב 4
מתוך
6
הכנת הסירות: מחלקים את הבצק לעשרים - שלושים כדורים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לצורה אובאלית. שמים כפית גדושה מהמלית במרכז ומצמידים את הקצוות זה לזה לצורה של סירת קאנו.
שלב 5
מתוך
6
מניחים להתפחה חלקית בתבנית אפייה משומנת.
שלב 6
מתוך
6
אופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות למשך כ-20 דקות עד שהסירות מזהיבות. מצננים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0