המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת עם שמן זית מטגנים את הבצל הסגול.
מוסיפים את הבשר הטחון. קוצצים עם כפות מעץ את הבשר עד שהוא מפורר ומשנה את צבעו לחום. מוסיפים את הפתיתים המוכנים.
מוסיפים את רוטב הברביקיו ואת התבלינים ומערבבים הכל עד לאיחוד.
הבשר מוכן והוא טעים גם ככה אבל אל תוותרו על הרכבת כריך סלפי ג׳ו מושלם: מחממים לחמניית המבורגר. מורחים מיונז שום או טחינה. מוסיפים בשר וירקות כמו חסה, אבוקדו ועגבנייה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0