המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חוצים את האבוקדו לאורכו, מוציאים את הגלעין, מקלפים וחותכים את בשר האבוקדו לריבועים, שמים בקערה ,בוזקים את מיץ הלימון ומערבבים קלות.
חותכים את המלפפונים לפרוסות דקות ומוסיפים לאבוקדו יחד עם האגוזים. מוסיפים שמן זית ומתבלים.
מועכים את שן השום ומערבבים עם המיונית ועלי הנענע לתערובת רוטב אחיד.
יוצקים מעל לאבוקדו ומערבבים קלות כך שהאבוקדו יכוסה ברוטב. מקררים מעט.
מחלקים לשתי צלחות ומגישים עם לחם טרי שחור או לחמניות חמות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0